• Weten wat je bereik is

  • Zorg dat je voorop loopt!


Inloggen/Registreren

Waarom Connectar


De sollicitanten zoeken u al via mobiel of tablet, bent u al vindbaar? Zorg nu dat u voldoet aan de verwachtingen van de sollicitant en start vandaag nog met het gebruiken van Connectar.

In een wereld waar iedereen wakker wordt en gaat slapen met de smartphone in de hand, in een wereld waarin vrijwel alles gedaan wordt via de mobiel vonden wij het erg vreemd dat er nog geen goede oplossing was voor mobiel solliciteren. Slechts 5% van de vacatures is geschikt om mobiel te solliciteren. Daarentegen gebruikt 65% van de werkzoekenden zijn smartphone of tablet tijdens het zoeken naar een nieuwe baan. In dit gat is Connectar gesprongen. Connectar is hét mobiele verzamelplatform voor vacatures, want solliciteren doe je nu ook gewoon mobiel!


Mobiel solliciteren

Connectar maakt het mogelijk dat mensen mobiel kunnen solliciteren op al uw vacatures. Zo bent u ook via dit medium vindbaar!

Mobiel bereiken

Connectar pusht vacatures naar (latent) werkzoekenden op hun mobiel dankzij ons matching algoritme (niet alleen functietitel, maar ook op skills). Dankzij de teller die meeloopt weet u al tijdens het invullen wat het bereik is van de vacature.

Job marketing

Connectar draagt bij aan het gericht vermarkten van uw vacatures aan een specifieke doelgroep door de inzet van de juiste media en middelen. Door in te spelen op de wensen en behoeften van deze doelgroep verhogen wij de vindbaarheid van uw vacatures, zodat wij samen groeien.

Afwijzen en uitnodigen

Het afwijzen en uitnodigen van sollicitanten kan met één druk op de knop vanuit de webportal. Uiteraard zit u nog gewoon achter een groot scherm.

Employer branding

Structureel bouwen aan een stevig werkgevermerk is voor elke organisatie essentieel. Connectar is een middel voor het kenbaar maken van uw werkgeversmerk op een authentieke en onderscheidende manier. Zo kunt u bij Connectar goed geschreven vacatureteksten plaatsen in uw eigen look & feel. Ook bent u dankzij Connectar vindbaar op een manier zoals u nog niet was en veel van uw concullega’s nog niet zijn.

Prijzen


Per vacature

€50,-
  • Waar andere vacaturebanken meer dan €75,- vragen per vacature voor 2 maanden, kan je bij ons voor €50,- een jaar lang je vacature online zetten.

Per maand

€250,-
  • Meer dan 5 vacatures in een maand? pak dan je voordeel en plaats onbeperkt vacatures voor maar €250,- per maand.

Per jaar

€2000,-
  • Onbeperkt vacatures plaatsen voor €2000,- per jaar. Alles boven de 40 vacatures per jaar is pure winst!

Wist je dat?


  • 52% van de werkenden open staat voor een nieuwe baan?

  • 40% van de geïnteresseerden afhaakt als er geen mogelijkheid wordt geboden om mobiel te solliciteren?

  • 65% van de werkzoekenden al zoekt op een smartphone?

Ons Team


Ons team bestaat uit 4 zeer gedreven persoonlijkheden! Wij bijten ons ergens in vast en laten pas los als we bereikt hebben wat we willen.

Als m'n haar maar goed zit!

's-Gravenzande

06 24 98 08 99

dian@goconnectar.com

Dian van Heijningen

Founder / Co-owner / CEO

Iemand koffie?

Rotterdam

06 10 96 03 95

luc@goconnectar.com

Luc de Vreede

Founder / Co-owner / CTO

Wat doen we met de lunch...?

Amsterdam

06 53 79 85 50

marielle@goconnectar.com

Mariëlle Sonneveld

Business Developer

Ja, die ken ik al...

Jeroen de Kok

Brandfighter

In de Media


Nieuwe baan zoeken met 20 vacature-apps voor iPhone en iPad

Connectar is een start-up uit Rotterdam, dat in het voorjaar van 2016 een app uitbrengt waarmee je mobiel kunt solliciteren. De app moet een verzamelplatform voor vacatures worden en is ontstaan vanuit eigen frustratie.

Oprichters Dian van Heijningen en Luc de Vreede zochten als ICT-freelancers een nieuwe opdracht en konden niet de app vinden die ze zochten. Ze besloten daarom een vacature-app te maken die volledig is geoptimaliseerd voor mobiel. In de app kun je je CV en andere documenten uploaden en gericht zoeken naar geschikte banen. Het onderscheidende is dat je kunt zoeken op basis van vaardigheden in plaats van alleen op functietitel of locatie. lees verder...

iCulture, 2 april 2016

Connectar maakt solliciteren mobiel

De Rotterdamse startup Connectar komt met een app waarmee het prettig mobiel solliciteren is. 'Connectar moet echt een begrip worden bij werkgevers en werkzoekenden.'

Een app voor iOS of Android waarmee werkzoekenden op zoek kunnen naar vacatures en bijbanen of freelancers naar een klus. Dergelijke apps kennen we al, maar deze lijkt er een van de nieuwste generatie: de mogelijkheden om je cv en andere documenten te uploaden zijn echt geschikt voor mobiel, en het zoeken op basis van je skills moet volgens de makers ook zorgen voor een beter resultaat dan we gewend zijn. lees verder...

Philip Bueters, Sprout, 24 ferbuari 2016

Connectar: solliciteren louter mobiel

De Rotterdamse startup Connectar van oprichters Dian van Heijningen en Luc de Vreede wil de banenmarkt opschudden met een app voor mobiel solliciteren. Hun nieuwe dienst werkt uitsluitend via smartphone of tablet.

Vrijwel alles gaat tegenwoordig via een mobiel apparaat. Een taxi bestellen via Uber, je liefde van je leven vinden via Tinder, muziek luisteren en delen via Spotify, je vrienden achteloos in de gaten houden via Facebook, last-minute een vakantie boeken via Trivago. ‘Is het niet vreemd dat er nog geen goede oplossing is voor mobiel solliciteren?’, vragen de Rotterdammers zich af op hun blog. lees verder...

Jan Libbenga, Emerce, 29 januari 2016 - 09:00
Rotterdam
085 401 73 33